Innerlijk welzijn

  Uw huid optimaal verzorgd met pure biologische producten en ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling of een massage, ervaar een gevoel van ontspanning en innerlijk welzijn.

  De Natuurlijk mooi gezichtsbehandeling, ca. 1 uur en 15 minuten € 70,00
  Deze gezichtsbehandeling begint met een massage van de rug. Een rugmassage helpt bij lichamelijke en geestelijke ontspanning. Een regelmatige massage van de rug kan dan ook bijdragen tot een lichamelijk en geestelijk welbevinden. Aansluitend een korte massage van schouders en een haarmassage, het uitstrijken van de haren en passieve bewegingen van het hoofd wat de spieren van de nek ontspannen, de massage geeft ontspanning. Warme en koude compressen. Reiniging. Scrubben, met een zachte biologische gezichtsscrub, geeft de huid een intensieve dieptereiniging. Een intensief werkend masker voor het gezicht en hals. Terwijl het masker zijn werk doet, volgt een ritmische decolletémassage wat een ontspannende werking heeft. Warme compressen. Manuele klassieke gezichtsmassage, deze massage werkt kalmerend en ontspannend, maakt het huidoppervlak gladder en egaler, werkt verstevigend op huid- en spierweefsel en verbetert de huidfuncties. Dagcrème aangepast aan huidbeeld. Een complete uitrekking van het lichaam en harmoniserende lemniscaatbewegingen op bovenkant rug en decolleté ter afsluiting.

  Een wellness Reinigende gezichtsbehandeling, ca. 1 uur en 15 minuten € 58,50;
  Deze behandeling begint bij de voeten met een voetenbad, een warm voetenbad zorgt ervoor dat de voeten weer lekker warm worden en werkt daarnaast ontspannend. De stress van de dag lost op in warmte en omhulling. Aansluitend een korte massage van schouders en een haarmassage, het uitstrijken van de haren en passieve bewegingen van het hoofd wat de spieren van de nek ontspannen, de massage geeft ontspanning. Reinigen van de huid. Scrubben met een zachte biologische gezichtsscrub, geeft de huid een intensieve dieptereiniging. Een stoombehandeling met vapozone. Verwijderen van onzuiverheden zoals comedonen. Een intensief verzorgend crèmemasker met een reinigende werking. Een zachte gezichtsmassage met penselen, met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen wordt het gezicht ritmisch gemasseerd en afgesloten met een haarmassage. Deze zachte gezichtsmassage met afsluitend een haarmassage heeft een omvangrijke, harmoniserende uitwerking. Een ampul met een intensief verzorgende werking. Dagcrème aangepast aan het huidbeeld. Een complete uitrekking van het lichaam en harmoniserende lemniscaatbewegingen op rug en decolleté ter afsluiting.

  Voor meer behandelmogelijkheden verwijs ik u graag naar de pagina Ontspanning op mijn website. Klik hier voor meer informatie