Producten

  Provida organics

  Provida is een ervaren familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar pure natuurcosmetica produceert. De grondstoffen komen uit biologische landbouw of uit eigen Provida bio Demeter landbouw en worden ontwikkeld in een eigen geavanceerd laboratorium.

  Pure biologische grondstoffen zijn de basis voor alle producten van Provida.

  IngrediŽnten met huidverbeterende, kalmerende en helende eigenschappen. Pure biologische grondstoffen zijn de basis. Voor alle producten van Provida geldt:

  • Producten van biologische oorsprong
  • De grondstoffen in deze producten zijn, waar mogelijk, biologisch gecertificeerd, verzameld in de vrije natuur of afkomstig van de eigen biologisch-dynamische landbouw.(eigen Bio Demeter boederij)
  • De producten worden ontwikkeld in een eigen geavanceerd laboratorium.

  • geen synthetische geur- en kleurstoffen
  • geen synthetische conserveringsmiddelen
  • geen nanotechnologie
  • geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen
  • geen parabenen, PEG, siliconen of SLS
  • geen minerale oliŽn en vetten
  • geen ingrediŽnten van dode dieren of van massaproductie
  • al meer dan 30 jaar dierproefvrij

  De meeste producten van Provida organics zijn ook vegan en daarmee geschikt voor veganisten.

  Provida - zonder conserveringsmiddelen

  Waar echter in veel natuurcosmetica nog wel gebruik wordt gemaakt van conserveringsmiddelen ziet Provida af van het gebruik van synthetische conserveringsmiddelen zoals benzylalcohol, benzoŽzuur, sorbinezuur, salicylzuur (of zouten daarvan).

  Ook de verpakking helpt hier een handje. De meeste crŤmes van Provida zijn namelijk verpakt in een dubbelwandige tube. Bij gebruik zuigt de tube geen lucht terug, zodat de crŤmes niet verontreinigd raken en de werking optimaal blijft.De speciale tubeverpakking van de crŤmes garandeert een lange optimale werking van de ingrediŽnten.

  Provida hanteert strenge regels ten aanzien van de grondstoffen en heeft daarom ook gekozen hun producten onder het strenge NCCO of Demeter keurmerk te laten vallen wat vooral bekend is van levensmiddelen.

  Provida organics Complimentess

  Anti-aging natuurcosmetica.
  Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn en exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten. Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn met CVC extract (Complimentess-Vitamin-Complex). Dit extract bestaat uit 10 effectieve biologische ingrediŽnten uit eigen landbouw of van Demeter kwaliteit. Complimentess bevat o.a. de ingrediŽnten groene thee, aloť vera, heilaarde, duindoorn en vele essentiŽle vitamines, fruitzuren en mineralen die de huid alles geven wat het nodig heeft. Voor een intensieve natuurlijke huidverzorging.

  Taoasis

  Tijdens een massage gebruik ik de biologische massageoliŽn van het merk Taoasis.

  Taoasis, de specialist voor geuren en aromatherapie.

  De naam TAOASIS is een combinatie van het Chinese TAO en het Arabische Oase en betekent vrij vertaald "Leven in harmonie met de natuur". Feel The Spirit of Nature symboliseert de filosofie van TAOASIS.


  Copyright © 2006-2017 Huid en Balans Schoonheidssalon en Massagepraktijk. Disclaimer