100% natuurlijk

  Mijn keuze voor de producten in mijn schoonheidssalon en ook in mijn massagepraktijk is een bewuste keuze voor 100% natuurlijke gecertificeerde producten met natuurlijke ingrediŽnten uit biologische landbouw en/of biologisch-dynamische landbouw. Mijn keuze voor de hoogwaardige biologische producten van Provida organics. Deze producten dragen het ncco en/of demeter keurmerk.

  Pure biologische grondstoffen zijn de basis voor alle producten van Provida.

  Provida betekent letterlijk īvoor het levenī en omvat een unieke combinatie van natuur, inspiratie en innovatieve wetenschap.

  IngrediŽnten met huidverbeterende, kalmerende en helende eigenschappen. Pure biologische grondstoffen zijn de basis. Voor alle producten van Provida geldt:

  • Producten van biologische oorsprong
  • De grondstoffen in deze producten zijn, waar mogelijk, biologisch gecertificeerd, verzameld in de vrije natuur of afkomstig van de eigen biologisch-dynamische landbouw.(eigen Bio Demeter boederij)
  • De producten worden ontwikkeld in een eigen geavanceerd laboratorium.

  • geen synthetische geur- en kleurstoffen
  • geen synthetische conserveringsmiddelen
  • geen nanotechnologie
  • geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen
  • geen parabenen, PEG, siliconen of SLS
  • geen minerale oliŽn en vetten
  • geen ingrediŽnten van dode dieren of van massaproductie
  • al meer dan 30 jaar dierproefvrij

  Ook de verpakking helpt hier een handje. De meeste crŤmes van Provida zijn namelijk verpakt in een dubbelwandige tube. Bij gebruik zuigt de tube geen lucht terug, zodat de crŤmes niet verontreinigd raken en de werking optimaal blijft. De speciale tubeverpakking van de crŤmes garandeert een lange optimale werking van de ingrediŽnten.

  De meeste producten van Provida organics zijn ook vegan en daarmee geschikt voor veganisten.

  Provida organics Complimentess

  Anti-aging natuurcosmetica.
  Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn en exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten. Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn met CVC extract (Complimentess-Vitamin-Complex). Dit extract bestaat uit 10 effectieve biologische ingrediŽnten uit eigen landbouw of van Demeter kwaliteit. Complimentess bevat o.a. de ingrediŽnten groene thee, aloť vera, heilaarde, duindoorn en vele essentiŽle vitamines, fruitzuren en mineralen die de huid alles geven wat het nodig heeft. Voor een intensieve natuurlijke huidverzorging.

  Taoasis

  Tijdens een massage gebruik ik de biologische massageoliŽn van het merk Taoasis.

  Taoasis, de specialist voor geuren en aromatherapie.

  De naam TAOASIS is een combinatie van het Chinese TAO en het Arabische Oase en betekent vrij vertaald "Leven in harmonie met de natuur". Feel The Spirit of Nature symboliseert de filosofie van TAOASIS.


  Copyright © 2018 Natuurlijk bij Angélique, Schoonheidssalon, Wellnesspraktijk, Massagepraktijk. Biologische natuurlijke huidverzorging en ontspannende massage. Disclaimer